loader
Tizenhatodik félévvel folytatódnak a szenior képzések

Tizenhatodik félévvel folytatódnak a szenior képzések

Újabb szenior képzések indulnak Szentendrén. A tizenhatodik félévvel folytatódnak a foglalkozások, előadások és konzultációk 2020 tavaszán.

A Hét embere vendége volt dr. Jászberényi József egyetemi tanár, a Szentendrei Aranykor Központ vezetője, aki a stúdióban elmondta:

„Nagyon stabil és biztos sínen megy ez a szentendrei szenior képzés. Arra törekszünk, hogy amit megszoktak, megszerettek az emberek, azok változatlanul működjenek. Ugyanúgy kínálunk március közepétől induló tanfolyamokat. Az elméleti tanfolyamok hét alkalomból, a fizikai tanfolyamok tíz alkalomból állnak. Van például szenior örömtánc és egyensúly tréning. Ezek is elég nagy érdeklődésű tanfolyamok. A kedveltek közül gyakorlatilag minden indul. Németet két szinten, angolt négy szinten tanítunk, olaszt pedig négy szinten. Ezek például a nyelvi képzéseink. (…) A másik pedig az előadássorozatunk, ami egy nagyon érdekes témasort ölel fel. Minden félévben a Városháza kisházasságkötő termében nagyjából három hetente szerdánként 15 órától vannak ezek az előadások.”

A legelső előadást holnap, február 26-án tartja Bakos Attila: A keleti filozófiák és az öregedés címmel.

A képzések a Milton Friedman Egyetem és a Szentendrei Önkormányzat együttműködésével valósulnak meg városunkban. A foglalkozások és konzultációk a kisházasságkötő termen kívül három helyszínen lesznek megtartva: az Aranykor Központ földszinti irodájában, a Dunaparti Művelődési Házban, valamint a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban.

dr. Jászberényi József az együttműködésről elmondta:

„A Rákóczi Gimnáziummal az első pillanattól kezdve nagyon jó együttműködésünk van.” - Hozzátette: „most kezdő -és haladó számítástechnikát is hirdetünk, és már megindultak a jelentkezések. Úgyhogy már azt mondhatom, hogy nincs olyan tanfolyam, ami nem indul el.

A programokra jelentkezni elektronikusan a korkozpont@gmail.com e-mail címen lehet, vagy személyesen, előre egyeztetett időpontban az Aranykor Központ Információs Irodájában.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok