loader
Terefere a Barcsayban

Terefere a Barcsayban

A Barcsay Jenő Általános Iskolában 2022. március 23-án 17:00 órától bemutatkoznak a 2022-23-as tanévben induló, első évfolyam tanítói az intézményben – olvasható a tanintézet weboldalán.

Ezen az alkalmon lehetőség nyílik a tanítókkal való beszélgetésre, mindenkinek a saját tantermében. Körülbelül 20 perces váltásokkal, forgó rendszerben mind a 4 pedagógussal megismerkedhetnek a leendő első osztályos gyermekek szülei, feltehetik nekik kérdéseiket.

Az első osztályok felkért tanítói:

Gulyás Melinda

Liszkai Ágnes

Nagyné Tóth Andrea

Németh Katalin

A tájékoztatóban kitérnek arra is, hogy a járványügyi helyzethez alkalmazkodva a résztvevők létszámát limitálják, tantermenként 25 főben, így a részvétel regisztrációhoz kötött.

Továbbá szeretnék, ha minél több érdeklődő számára tudnák biztosítani a jelenlétet, ezért kérik, hogy családonként csak az egyik szülő regisztráljon, illetve menjen el az eseményre!

A regisztráció kezdete 2022. március 9. 9:00, melyhez a szükséges linket az intézmény weboldalán találják majd.

A Tereferére csak a regisztrált és védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket tudnak fogadni, amelyet a bejáratnál ellenőrizni fognak - így kérik, érkezzenek a kezdési időpont előtt kb. 10 perccel!

Forrás: barcsay.szentendre.hu

Fotó: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok