loader
Tanévzáró – Elköszönt a Kalász Suli igazgatója a diákoktól

Tanévzáró – Elköszönt a Kalász Suli igazgatója a diákoktól

Bizonyítványosztással ért véget az idei tanév péntek délután, a Kalász Suliban. Az évzárón kollégák, diákok, szülők búcsúztak nem csak az oktatási évtől, de Völgyes Józseftől is, aki 11 évig volt a Kalász Suli igazgatója.

Utoljára telt meg péntek délután a Kalász Suli udvara a nyáriszünet előtt. Diákok, tanárok, szülők gyűltek össze arra a tanévzáróra, ahol utoljára köszöntötte Völgyes József igazgatóként a jelenlévőket. 11 évig állt az oktatási intézmény élén a most nyugdíjba vonuló vezető, fizika tanár.

Számos bizonyítványt osztottak ki az idei tanévzárón is a diákoknak, volt aki örült és olyan is, aki kevésbé az egész éves értékelését látva. Az idei tanévzárón, nem csak a diákok kaptak bizonyítványt, de az iskola nyugdíjba vonuló igazgatója is. Hosszasan sorolták a tanár kollégák azt a listát, aki 11 év alatt Völgyes József tett a diákokért, az iskoláért. Egykori diákok, szülők is meghatottan búcsúztak a leköszönő intézményvezetőtől. 

A tanévzáró, a kicsengetéssel és az aranyszínű lufik felengedésével ért véget, az esemény egyben a vakáció kezdetét is jelentette a Kalász Suli diákjainak.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok