loader
Szabadtéri oktatás Szentendrén

Szabadtéri oktatás Szentendrén

A Zsigmond Király Főiskola a hazai továbbtanulás népszerűsítése érdekében széles körű kampányt hirdet. A többrétű együttműködésnek köszönhetően, nyilvánosan látogatható szabadtéri képzéseket tartanak az érdeklődőknek Szentendrén.

Bárki számára ingyenesen látogatható stúdiumokat szervez a Zsigmond Király Főiskola, Szentendre Város Önkormányzatával szoros együttműködésben. A Hazai kredit program célja, hogy a fiatalabb és idősebb generációknak kedvet csináljon az itthoni továbbtanuláshoz, legyen szó az érettségivel rendelkezők részére felsőoktatási szakképzésekről, alapszakokról, vagy mesterszakokról.

A főiskola oktatói izgalmas előadásokat hoznak el az érdeklődők számára, úgymint a jövő városai, a marketing, mint szakma, de szóba kerülnek elgondolkoztató és jól elsajátítható oktatási praktikák is.

A soron következő program fókuszában a tanítástechnika áll, melyből az érdeklődők megtudhatják mennyiben igényel más típusú oktatást a különböző korú emberek tanítása. Az előadást Dr. Jászberényi József, főiskolai tanár tartja, június 13-án, pénteken 13 órától. A program helyszíne a Dumtsa-korzó legelején lévő pavilonban lesz.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok