loader
Rendkívüli tanévet zártak a Szentistvántelepi Általános Iskolában!

Rendkívüli tanévet zártak a Szentistvántelepi Általános Iskolában!

Újabb rendkívüli évet zártak a Szentistvántelepi Általános Iskolában tanulók és dolgozók is – fogalmazott az intézmény igazgatója a múltpénteki tanévzárón.

Számos eredményt értek el a 2017/2018-as tanévben a Szentistvántelepi Általános Iskola diákjai. Tanulmányi, sport és kulturális versenyeken öregbítették a tanulók a budakalászi oktatási intézmény hírnevét. A pénteken zárult tanévben 94 kitűnő bizonyítványt osztottak ki a tanulóknak. Az ünnepséget az iskola kórusának előadása nyitotta meg. 

Rendkívüli év végéhez értek idén is a Szentistvántelepi Általános Iskolában dolgozók, tanulók, az intézmény igazgatója szerint. Régóta húzódik az iskolabővítés, amit tavaly kezdett meg a fenntartó.  A tanév elején a tornaterem, az ebédlő hiányából fakadó nehézségeket a Váci Tankerület és a Budakalászi Önkormányzat segítségével tudta csak áthidalni az intézmény. 

A nyár a szünet mellett, a remények szerint, meghozza a tantermek átadását is a következő oktatási évre. Bár kiemelt kormányzati beruházássá nyilvánította az állam az iskolabővítést, csak remélni tudja az iskolaigazgató, hogy a következő tanévben egy osztály sem marad tanterem nélkül.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok