loader
Pedagógusnap – Köszönet az óvónőknek, nevelőknek, tanítóknak, tanároknak!

Pedagógusnap – Köszönet az óvónőknek, nevelőknek, tanítóknak, tanároknak!

Állva tapsolták meg a díjazottakat, tegnap este, amikor átadták a „dr. Milosevits Péterné” - Budakalász Közoktatásáért és „Budakalász Kiváló Pedagógusa”  díjakat. A Pedagógusnap alkalmából rendezett ünnepségen jelen volt a városvezetés több tagja is.

Virágcsokrok, szépen megterített díszasztalok várták a budakalászi pedagógusokat tegnap este, amikor ünnepséggel fejezte ki háláját Budakalász Város Önkormányzata a városlakók, a diákok és szüleik nevében a Pedagógusnapon, amit a Művelődési Házban tartottak. Évente ítélik oda azokat az elismeréseket, amikkel a város köznevelési intézményeiben dolgozók munkáját ismerik el. Idén Varró Dani kortárs költő verseiből láthatott, hallhatott a közönség egy zenés összeállítást. A jelenlévő pedagógusokat a város nevében Rogán László polgármester köszöntötte. 

11 év igazgatói munkájának elismeréseként idén, a „dr. Milosevits Péterné” - Budakalász Közoktatásáért díjat, Völgyes József a Kalász Suli most nyugdíjba vonuló vezetője kapta, akitől kollégái is búcsúztak a városi Pedagógusnapon. Egy 1974-es emléket idéztek fel a Kalász Suli tanárai igazgatójuknak, akitől a tanév végén vesznek búcsút. Idén előszőr ketten is megkapták a „Budakalász Kiváló Pedagógusa” díjat. 41 év szolgálati idő után a díj egyik tulajdonosa Forgács Istvánné lett a Szentistvántelepi Óvoda óvonénije.

A „Budakalász Kiváló Pedagógusa” díj másik tulajdonosa a Kalász Suli tanára, Hajdúné Nagy Mária lett. A budakalászi Pedagógusnap a díjak átadását követően vacsorával zárult.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok