loader
Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át két tanár

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át két tanár

Több évtizedes pedagógus munkájukért kaptak Pedagógus Szolgálati Emlékérmet a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának két tanára pénteken délután.

Az intézményvezető, Énekes Rita az értekezleten Kásler Miklós miniszter kitüntetését továbbította Györe Zsófia gyógypedagógus és Illésné Liska Teréz gyakorlati oktatásvezető számára, nyugdíjba vonulásuk előtt. Meglepetésként érte a tanárokat, hogy az Emberi Erőforrásuk Minisztériuma által kiállított emlékérmet vehették át. 

„Azt tudni kell, hogy a miniszteri rendelet minden év tavaszán megjelenik, ekkor nyilván az iskola igazgatójának, esetleg egy iskolai közösségnek lehetősége van Miniszter Úr figyelmébe ajánlani azokat a kollégákat, akik sokat tettek le az asztalra. Felterjeszthetjük őket erre az elismerésre. Az elismerés felterjesztésére a jelöltnek is bele kell egyeznie. Tehát arról, hogy ebben a felterjesztésben ők részesülnek, tudtak a kollegák. Nyilván azt nem, hogy megkapják-e ezt az elismerést, vagy sem." - mondta el Énekes Rita, a Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának intézményvezetője.

Énekes Rita jó egészséget és kihívásokkal teli nyugdíjas éveket kívánt az elismerésekkel kitüntetett, nyugdíjba vonuló kollégáknak, a többi pedagógusnak pedig további erőt és kitartást!

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok