loader
Óvodai beiratkozás: április 26-27.

Óvodai beiratkozás: április 26-27.

A következő köznevelési évre a beiratkozás időpontja április 26. hétfő és április 27. kedd lesz a budakalászi önkormányzati fenntartású óvodákban. Indokolt esetben felmentés is kérhető. Tették közzé a felhívást a városi weboldalon.

2021. április 26-án és 27-én, 7.00 és 17.30 között személyesen vagy e-mailen keresztül lehet az óvodás korú gyermekeket beiratni a Budakalászi Nyitnikék Óvodába. A beiratkozás a Szalonka Utcai Tagintézményben lesz, akkor is, ha a Pomázi útra kérik a gyermekük felvételét. Az e-maileket a jelentkezes.nyitovi@gmail.com címen várják. A Budakalászi Nyitnikék Óvoda beiratkozási plakátja itt található.

2021. április 26-án és 27-én, 7.30 és 17.30 között lesz a beiratkozás a Telepi Óvodába is. A jelentkezési lapot személyesen (Budakalász, Mályva u. 1.) vagy e-mailen keresztül lehet leadni a jelentkezes.telepi@gmail.com címen. A Telepi Óvoda plakátja itt található.

Az e-mailes jelentkezésnél a tárgy mezőbe a gyermekük nevét szíveskedjenek beírni. A jelentkezési lap letölthető honlapunkról innen és az óvodák honlapjáról.

A szülők felmentési kérelmet is benyújthatnak május 25-ig, a gyermek négy éves koráig.

Forrás: budakalasz.hu

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok