loader
Kezdődik a 2020/2021-es tanév - a Váci Tankerületi Központ tájékoztatása

Kezdődik a 2020/2021-es tanév - a Váci Tankerületi Központ tájékoztatása

Hamarosan kezdődik a 2020/2021-es tanév a Váci Tankerületi Központ intézményeiben. A tankönyvek szállítása zavartalan, a Könyvellátó Nonprofit Kft. (KELLO) mindenhová időben eljuttatja azokat. A könyveket az iskolákban az első tanítási héten kapják meg a diákok. Ebben a tanévben már minden évfolyamon ingyenes a tankönyvcsomag.

A Váci Tankerületi Központ iskoláiban több mint tizenhétezer diákkal indul a tanév. A leendő első osztályosok számára már a tavalyi évben is lehetőség volt online beiratkozásra. Idén többen éltek ennek lehetőségével, a személyes megjelenés nem volt kötelező.  Az iskolai évnyitókat kisebb létszámban, csoportra bontva is megtarthatják az intézmények. Lesz olyan intézmény, ahol az idei évnyitó ünnepség elmarad, iskolarádión köszöntik majd az első tanítási napon a tanulókat.

A jelenlegi helyzetben az összes köznevelési intézményben mindenre kiterjedő, rendszeres, napi többszöri fertőtlenítő takarítást végeznek majd. Kiemelt figyelmet fordítanak az alapvető higiénés szabályok ismertetésére és betartására, a folyamatos vagy rendszeres fokozott intenzitású természetes szellőztetésre.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok