loader
„Iskolába hívogató”

„Iskolába hívogató”

„Iskolába hívogató” programot tartottak tegnap délután a Kalász Suliban. Az eseményen a leendő elsősök szülei megismerkedhettek a tanítónénikkel és az intézménnyel. 

A Kalász Suli Általános Iskola 1902-ben kezdte meg működését a városban. Az elmúlt 120 évben több generáció váltotta egymást az évek alatt, szeptembertől pedig ismét egy friss gyereksereg veheti birtokba az intézményt.

A 2021/2022-es tanévben indították el az első sport-valamint művészeti orientációs osztályokat – utóbbi osztályfőnöke idén: Tarcsiné Duró Edit lesz, aki a 4. c-től fog búcsúzni. Edit elmondta: számára nagyon fontos a pedagógiai munka, ez a hivatása. Szerencsés helyzetben van, hiszen amit csinál, az a hobbija. A gyerekek mindig feltöltik, miközben szeretetet kap, és ad is – tette hozzá. Az esten minden osztályfőnök, valamint napközis tanító bemutatkozott a szülőknek.  A sportorientációs osztályt Dobozi Tímea vezeti majd.

Február 15-én kézműves-, március 8-án tornatermi foglalkozás, míg március 28-án bemutató órák várnak az érdeklődőkre – fejtette ki stábunknak Végh Attila, az intézmény vezetője.

Részletek a kalaszsuli.hu-n,  valamint a mai Budakalász MA hírmagazinban.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok