loader
EDWARD  nap a közúti biztonság jegyében!

EDWARD nap a közúti biztonság jegyében!

Senki ne veszítse életét Európa közútjain! Erre hívja fel a figyelmet a nemzetközi kezdeményezés az EDWARD nap. A kezdeményezéshez idén a Szentendrei rendőrkapitánysággal közösen, a Szentistvántelepi Általános Iskola is csatlakozott, szeptember 26-án.

Sziréna, rendőrautó, motor, egyenruhások az iskola körül, gyerekek. A biztonságos közlekedés érdekében fogott össze a hatóság az iskolával, hogy az alsó tagozatosok megismerkedhessenek a közúti közlekedés veszélyeivel. Jelentős mértékben hozzájárul az EDWARD nap a közúti balesetek, a tragédiák és a súlyos közúti közlekedési balesetek további csökkentéséhez. Budakalászon az előző tanévben egy baleset miatt már elkezdődött a komolyabb figyelem felhívás a közlekedési szabályok betartására. Élményszerű tanulás volt a cél, szeptember 26-án, hogy minél jobban átérezzék a közlekedési szabályok betartásának fontosságát a tanulók. 

A fokozott közúti ellenőrzésekkel, a felnőtt közlekedők figyelmét is folyamatosan felhívja a rendőrség, a közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

 Kép forrása: Szentendre Város Balesetmegelőzési Bizottsága

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok