loader
Biztos Szikla keresztény napközis tábor az Offline Centerben

Biztos Szikla keresztény napközis tábor az Offline Centerben

Ezen a héten indult el az Offline Center Biztos Szikla keresztény napközis tábora, amelybe két héten keresztül várják a kicsiket és a nagyokat. 

A Biztos Szikla játékok a Fiatalok Krisztusért Alapítvány programja, amely teljes egészében igazodik a mai fiatalok kultúrájához és igényeihez. Dinamikus játékokra és mozgásra épül, erősíti a csapatszellemet. Olyan témákkal foglalkozik, ami érdekli a gyerekeket, tinédzsereket, mint például az önbecsülés, népszerűség, félelmek, megbocsátás, divat, zene, szerelem, és még sok más.

A keddi nagy melegben, ebéd előtt vizes játékokkal hűsítették, és foglalták le a gyerekeket az Offline Center szervezői. Volt csapatjáték is, amit a gyerekek nagyon komolyan vettek.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt a tábor a szokásosnál gyorsabb szervezést igényelt. 

Minden reggel 7:30-tól már érkezhetnek a gyerekek az Offline Centerbe. Napközben sportos csapatjátékokkal és egyéb kreatív programokkal foglalják el a gyerekeket.

A táborvezető, Halász Attila elmondta, hogy önkétesek is segítenek a tábor lebonyolításában. 

Emellett a SZAMBA táborok hagyományát éltetve és újragondolva a 12 éven felüli fiataloknak outdoor sport táborral készülnek a szervezők július második felében.

Az Offline táborok többsége betelt, így azokra jelentkezni már csak korlátozott számban lehet. 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok