loader
Bátrak Ligája

Bátrak Ligája

34. alkalommal tartották meg a Bátrak Ligája versenyét, ezúttal a Patakpart Általános Iskolában. A változatos katonai feladatokban 10 iskola több, mint 100 diákja mérte össze erejét múlt pénteken. A rendezvényen a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Dr. Simicskó István is jelen volt.

A Bátrak Ligáján nem mindennapi élményekkel gazdagodhattak a tanulók. A versenyen fejlődött akaraterejük, önismereti képességük és fizikai erőnlétük. A hetedikes és nyolcadikos gyerekek között, fiúk és lányok egyaránt részt vettek a megmérettetésen.

A sportrendezvényen Vitályos Eszter országgyűlési képviselő is részt vett, aki a vívásban ki is próbálta magát.

A versenyen első helyezett lett a Dunakeszi Széchenyi István, második a Dunakeszi Szent István, harmadik pedig a szentendrei Templomdombi Általános Iskola. A budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskola csapatát két lány is erősítette.

A Bátrak Ligája egy országos versenysorozat. A Honvédelmi Sportszövetség célja, hogy minél több településre eljuttassa a rendezvényt. A programon a gyerekek a sebesülthordást, a sportlövészetet és a gyakorlófegyverek használatát is kipróbálhatták.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok