loader
„Aggódva figyeljük a Telepi Suli körül kialakult helyzetet”

„Aggódva figyeljük a Telepi Suli körül kialakult helyzetet”

A Szentistvántelepi Általános Iskola pedagógus-közösségének védelme érdekében, Dr. Göbl Richárd polgármester levelet írt a Váci Tankerület igazgatójának. Jelezte, hogy a 460 budakalászi gyermeket oktató-nevelő intézményben a rossz munkakörülmények és az évek óta jellemző zsúfoltság ellenére kiváló szakmai munka zajlik, remek és összetartó pedagógusközösség alakult ki. A városvezetés ezt különösen nagy értéknek tartja – hangsúlyozta a polgármester.

Dr. Göbl Richárd levelében arra kérte Verebélyi Gábor Ákos tankerületvezetőt, hogy tegyen meg mindent a budakalászi családok gyermekei érdekében, a hivatásuknak élő kollégák megtartásáért és a mindenki számára méltatlan helyzet mielőbbi megnyugtató rendezéséért. A budakalászi polgármester levelét tájékoztatásul megküldte dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselőnek is-olvasható Budakalász Város Hivatalos honlapján.

Tegnap reggel 250 szülő és nagyszülő állt be a Telepi Iskola köré font élő láncba, délután pedig a Kalász Suli harminc pedagógusa hozta nyilvánosságra, hogy szolidaritást vállalnak a szentistvántelepi kollégáikkal-tudtuk meg a portáltól.

Forrás: budakalasz.hu

Fotó: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok