loader
Újévi koncert a könyvtárban

Újévi koncert a könyvtárban

2022. január 8-án (szombaton) a könyvtár színháztermében rendezik meg Szentendre hagyományos újévi koncertjét. A rendezvényre a belépés díjtalan.

A szentendrei Barlangban két évtizede működő Borbély Műhely klub a hazai jazzélet referenciapontjává vált. Az Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert Borbély Mihály és muzsikustársai – egy nagyszerű vendégszólistával kiegészülve – különleges koncerttel indítják az évet.

Az Artisjus-díjas Szolnoki Péter a Bon-Bon együttes mellett szólistaként és zeneszerzőként is igen aktív, számos produkció énekes közreműködője, s emellett sokszor zeneszerzője és hangszerelője is.

A sokoldalú muzsikus repertoárján saját dalai mellett jazz örökzöldek és világslágerek is szerepelnek, az újévi koncert közönsége tehát igazi zenei csemegére számíthat.

Program:

- Himnusz

- Fülöp Zsolt polgármester ünnepi köszöntője

- Mecénás-díj átadása

- Bárczi Gusztáv Általános Iskola és a Vujicsics Tihamér Zeneiskola növendékeinek előadása Kádár Krisztina és Dömény Krisztián vezetésével

- Borbély Műhely feat. Szolnoki Péter koncert

- Pezsgős állófogadás

Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterme

Időpont: 2022. január 8. (szombat), 18:00

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2022. január 3-ig lehet.

A hatályos járványügyi szabályok szerint maszk használata kötelező a rendezvényen.

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok