loader
 Közeleg a Magyarság KicsiNagykövete vetélkedő díjátadója

Közeleg a Magyarság KicsiNagykövete vetélkedő díjátadója

November 27-én lesz Budapesten a Magyarság KicsiNagykövete országos vetélkedőjének Pest vármegyei döntőjének díjátadója- tájékoztatta szerkesztőségünket közleményében a Generációk Találkozása Egyesület.


Az immáron 2. alkalommal megrendezésre kerülő országos vetélkedő fővédnökei között tudhatjuk Novák Katalin köztársasági elnök asszonyt, Magyar Levente miniszterhelyettes, parlamenti államtitkárt.

Dióhéjban a programról:

Magyarság KicsiNagykövete kihívás célja segíteni a diákok önfejlesztését, kreativitását, tehetségük kibontakoztatását, hogy sikerélményre és elismerésre tegyenek szert, motiváltabbak legyenek a tanulásban, és büszkék legyenek magukra, vármegyéjükre és magyarságukra.

A műveltségi, kreatív és kincskereső feladatokkal színesített kihívásunk remek lehetőség arra, hogy a 10-12 éves diákok megméretessék tudásukat, miközben jól szórakoznak és minőségi időt töltenek el családjukkal,  versenytársaikkal, pedagógusaikkal, vármegyei és városi vezetőikkel.

A résztvevők először saját vármegyéjükben versenyeznek, a Vármegye KicsiNagykövete és a Vármegye KicsiAttaséja címekért, majd minden vármegye legjobbja az országos döntőbe jutva indul a Magyarság KicsiNagykövete címért, valamint a magyarság agrár, kultúr, sport és zöld attaséja címekért.

A döntőbe jutott résztvevők nemcsak felejthetetlen élményekkel, új barátokkal és elismeréssel, hanem értékes nyereményekkel is gazdagabbak lesznek.
Várjuk szeretettel az önök képviselőit is az eseményen, a díjátadón jelen lesz Strack Marika programalapító ötletgazda is, kérjük riport készítési szándékukat előre jelezzék válasz e mailben.

A díjátadó helyszíne:  Pest Vármegye Kormányhivatal díszterme,  1052 Budapest, Városház u. 7.
Időpontja:  November 27., hétfő14:00

További információk a programról a https://kicsinagykovet.hu/ weboldalon találhatók.


Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok