loader
Ki lesz az ország legjobb utcazenésze?

Ki lesz az ország legjobb utcazenésze?

A Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató elődöntőjét Szentendrén tartották, múlt vasárnap. Összesen 13 előadó mutatkozhatott be a zsűri előzetes válogatása alapján. A cél, hogy megtalálják Magyarország legjobb utca zenészét.

Az ország minden tájáról érkeztek a tehetségek, hogy összemérjék tudásukat valamint, hogy megnyerhessék Magyarország legjobb utcazenésze címet. A Kalap Kabát nevet viselő tehetségkutatóba videó-jelentkezéssel lehetett bekerülni, a kisfilmekből pedig összesen 13-at tartott érdemesnek a zsűri a személyes bemutatkozásra is.

A verseny elődöntőjét Szentendrén tartották a szervezők, így a Dunakorzót ellepték az utcazenészek és ki-ki a saját produkcióját mutatta be, egy időben. Az előadók között volt rezesbanda, konga dobos formáció, blues- és flamenco-, valamint népzenészek is jószerével jelentkeztek a tehetségkutatóba.

A döntőbe került 6 produkció, illetve az előadók névsora ma este kerül ki a rendezvény Facebook oldalára. A Kalap Kabát döntőjét május 25-én, vasárnap, ismét Szentendrén rendezik meg, de ezúttal a Fő tér lesz hangos a zenészektől.

Az elődöntőről a TV Szentendre készített kedvcsinálót, melyett itt nézhetnek meg.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok