loader
Idén is lesz Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Idén is lesz Szentendrei Tavaszi Fesztivál

A Szentendrei Kulturális Központ 2014-ben is megrendezi a tavaszi összművészeti rendezvénysorozatot. A márciusban kezdődő kulturális eseménysorozatra már kaphatóak a jegyek a Szentendrei Tourinform irodában.

A tavaszi fesztivál immáron több mint 20 éves hagyományokkal rendelkezik Szentendrén is. A programok tematikájukban a fővárosi rendezvényt követik, de természetesen a helyi művészek kiemelt szerepet kapnak az előadások összeállításakor. Idén a fesztivál március 15. és 30. között nyújt kikapcsolódási lehetőséget a művészetkedvelők számára.

A változatos programok számos helyszínen zajlanak. A városháza dísztermében számos lemezbemutató koncert és művészeti előadás lesz. A P’Art Moziban az idei Oscar-díjas filmekből egy héten át csemegézhetnek a mozi szerelmesei. Ezenfelül pedig a Pest Megyei Könyvtárban és a Dunaparti Művelődési Házban is számos kulturális programmal várják az odalátogatókat.

A rendezvényekre már elővételben is lehet jegyeket váltani a Szentendrei Tourinform irodájában, illetve az Interticket hálózatában. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok