loader
Idén 40 eseménnyel várja a látogatókat a Szentendrei Teátrum nyári évada

Idén 40 eseménnyel várja a látogatókat a Szentendrei Teátrum nyári évada

Az 50 esztendős Szentendrei Teátrum minőségéről, sokszínűségéről, egyediségéről és összművészetiségéről ismert nyári programjai, idén különleges produkciókkal is gazdagodnak. Lőrinczy György, a Teátrum egy éve kinevezett igazgatója a tegnapi sajtótájékoztatón kiemelte: a teátrum őrzi tradícióit, a közönség azonban újdonságokkal is találkozhat az idei programban.

"Bele lehet szeretni újra Szentendrébe” - fogalmazott köszöntőjében Fülöp Zsolt polgármester, aki kiemelte, hogy másfajta teátrum indult el egy évvel ezelőtt, mint amilyen korábban volt, több lett a helyszín, kicsit intimebbek az előadások és a terek, és "a város maga lett újra a díszlet". Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára, országgyűlési képviselő, a térségünk művészeti életének egyik zászlóshajójának nevezte az 50 éves Szentendrei Teátrumot.

Június 30. és augusztus 26. között számtalan előadás közül választhatnak az érdeklődők, amelyben saját produkciók, koprodukciók és ősbemutatók is helyet kaptak. A GyerekTeátrum programjainak a Dunaparti Művelődési Ház ad otthont, a fesztivált június 30-án a diákoknak kiírt István, a király iskolába megy... online tehetségkutató győzteseinek bemutatója nyitja meg. Összesen 40 eseménnyel várja a látogatókat a Szentendrei Teátrum.

Az előadásokra már lehet jegyet vásárolni, a programokról bővebben, a www.szentendreiteatrum.hu oldalon lehet tájékozódni.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok