loader
Finn ötvösök Szentendrén

Finn ötvösök Szentendrén

Ékszerkészítő alkotóműhelyben ismerkedettek egyedi ötvös technikákkal a Mana Ékszerstúdióban. A workshopra egy finn alkotócsoport is ellátogatott, akik már nem először vettek részt a programon.

 Az ötvösművészeti különlegességeiről ismert Mana Ékszerstúdió workshopot hirdetett, ahol a legújabb ékszertrendeket és ötvös technikákat sajátíthatták el az érdeklődök. A stúdió tavaly ünnepelte fennállásának 10 éves jubileumát, akkor három kurzust is indítottak a különböző tudásszintű és érdeklődésű látogatóknak.

Az egy hetes tréningen már visszatérő törzsvendégként köszöntötte Jermakov Katalin, a stúdió működtetője egy Finnországból érkező ötvös csoportot, akik új feldolgozási módok reményében keresték fel a helyet. Volt olyan vendég is, aki már tizedik alkalommal érkezett Magyarországra azért, hogy a Mana stúdió programján részt vehessen.

A workshop végeztével nem ér véget az alkotómunka, hiszen folyamatos kapcsolatban van az oktató a vendégekkel, akik otthonról képeket küldenek a fejlődő alkotásokról. Ezáltal a munkák nyomon követhetővé válnak, és konzultáción kaphatnak segítséget és tanácsokat a folytatáshoz.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok