loader
Bemutatták a Dzsungel könyvét

Bemutatták a Dzsungel könyvét

Jubileumot ünnepel a Telepi Ovi, idén 20. éve rendezik meg Budakalászon a Faluházban a családoknak szóló meseelőadásokat. Két hónapnyi külön munka a gyerekekért, hogy elrepítsenek mindenkit egy-egy órára a mesék világába, ahol bizony léteznek a varázslatok, megvalósulnak az álmok. Február utolsó napján, 29-én csütörtökön mutatták be a várva várt Dzsungel Könyve színdarabot.

Az ötletelés és a megvalósítás is közös, az óvónőkből és az óvoda dolgozóiból álló társulat évek óta csapatmunkában dolgozik a mesebemutatókon. „Ezt látni kell, elmondani nem lehet” – mondta Márkus Móni a Telepi Óvoda vezetője.  „Az ovinak menni kell tovább másnap, de ilyenkor a varázslat veszi körbe az óvoda növendékeit, akik nagyon jól érezték magukat az előadás közben.”

Az előadás különlegessége, hogy nem egy megírt szöveget tanulnak be a szereplők, hanem improvizáció alapján alakul ki a végleges szövegkönyv. Az elmúlt évek alatt igazi alkotócsapattá forrta ki magát a közösség, tánctanárral, technikusokkal, visszatérő együttműködőkkel. Rengeteg barátság alakult ki ezzel ez egyedülálló kezdeményezéssel.

 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok