loader
A Csevej Immánuel est vendége Koltai Róbert lesz

A Csevej Immánuel est vendége Koltai Róbert lesz

November 29.-én szerdán 18 órakor kerül megrendezésre a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban a Csevej Immánel estek legközelebbi beszélgetése. Kellár F. János Immánuelnek ezúttal Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművész és filmrendező lesz a vendége.

 

Szeretettel várják az érdeklődőket a kulturális-művészeti-karitatív rendezvénysorozat következő alkalmán!

 

A belépés ingyenes, de a regisztráció ajánlott:
csevejimmanuel@gmail.com
A Csevej Immánuel 99. vendége Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lesz.

A sokoldalú és kitűnő humorérzékű művész, számos karakterszerepben nyújtott legendás alakítást színpadon és filmen egyaránt. Rendezőként olyan kultikus alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Sose halunk meg, vagy A miniszter félrelép, melyekben főszereplőként és forgatókönyvíróként is részt vett. Évekig játszott Pécsen, Kaposváron, Veszprémben és a Nemzeti Színházban is. A József Attila Színházban a színészkedés mellett művészeti vezetőként is tevékenykedett. Pályája és népszerűsége a hatvanas évek óta töretlen, a beszélgetésre – melyre meglepetéssel is készülnek Immánuellel – nem sokkal a 80. születésnapja előtt kerül sor.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok