loader
Vízhiány és útlezárás lesz Budakalászon csütörtökön

Vízhiány és útlezárás lesz Budakalászon csütörtökön

A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. értesíti a felhasználókat, hogy ivóvíz közműhálózat hibaelhárítási munka miatt 2022. 07. 28-án 8:00 órától 15:00 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése, illetve ÚTLEZÁRÁS várható Budakalász településen a Vasút sor teljes hosszában.

A munkavégzés Budakalász, Vasút sor 138. sz. előtt történik, és a munkavégzés ideje alatt a gépjárműhasználat az utcában nem lehetséges. Kérik, hogy a lezárással érintett útszakaszból (Vasút sor 138. – Vasút sor vége) a gépjárművekkel kiállni szíveskedjenek a hibaelhárítás megkezdése előtt, 2022. 07. 28. reggel 7 óráig, illetve szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében, tartsák zárva a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot). Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezik, a vízszolgáltatást azonnal helyreáll. A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Forrás: DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok