loader
Vitályos Eszterrel és Szabados Andrással találkozhattak a lakók az utcafórumon

Vitályos Eszterrel és Szabados Andrással találkozhattak a lakók az utcafórumon

Megtartotta negyedik, egyben utolsó utcafórumát Szabados András a 10-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje szerdán. A találkozó helyszíne ez alkalommal a Boldogtanyai út és az Ilona pihenőhely sarka volt.

 „A választókerület területén vannak azonosságok a panaszok és az igények között, de vannak kifejezetten lokális problémák, amik csak egy-egy utcacsoportra vonatkoznak. Arra számítottam, hogy mindenki aszfalt útburkolatot szeretne majd a saját utcájába, ezzel szemben legtöbb esetben csak az intézkedések elmaradását hiányolják az itt élők.” – nyilatkozta Szabados András stábunknak. Hozzátette: vannak olyan megoldásra váró ügyek, amikhez elsősorban elhatározás kell, nem anyagi forrás. Ilyen a hulladékkezelési probléma is, amely a lakókat csak egymás ellen hergeli, így megoldásra vár.

Az itt élők többsége az utak rossz minőségét és a csatornázási problémákat tartja a legsürgetőbb ügyeknek, amik megoldását az új képviselőtől várják. A fórumra sokan eljöttek, köztük többen is már évtizedek óta Szentendre ezen területén élnek. A stábunknak nyilatkozók többsége olyan képviselőt szeretne a választókerületnek, aki képviseli az ügyüket és aki megoldást talál a problémáikra.

Szabados András szerkesztőségünknek a választással kapcsolatban is nyilatkozott: „Én abszolút bizakodó vagyok a választással kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy a habitusomból és a közvetlenségemből adódóan nekem nem kellett azzal előhozakodnom, hogy milyen jelölőszervezet áll mögöttem, egyszerűen csak elmondtam, azt, hogy én mit szeretnék véghez vinni a kerületben. Nem kertészkedni kell, vagy látványintézkedéseket tenni, hanem képviselni kell az embereket, összefogni őket és megtalálni a közös célokat.”

Nem csak a képviselőjelölt bizakodó, de Vitályos Eszter, Pest megye 3. számú választókerületének országgyűlési képviselője is, aki jelen volt az utcafórumon, ezzel támogatva Szabados András indulását. „Önkormányzati választáson mindig kell arra számítani, hogy kisebb lesz a részvételi arány. Nyár van, sokan nyaralnak vagy nem Szentendrén töltik a hétvégét, de nagyon bízom benne, hogy akik elmennek szavazni, azok azért teszik, mert fontosnak tartják azt, hogy olyan képviselőjük legyen, aki a szívén viseli a körzet sorsát, és én nagyon bízom benne, hogy ez a személy Szabados András lesz.” – nyilatkozta stábunknak a képviselőasszony.

Az időközi önkormányzati választással érintett 10. sz. egyéni választókerületben lakcímmel rendelkező választópolgárok a lakcímük szerinti szavazókör területén lévő alábbi szavazóhelyiségekben adhatják le szavazataikat 2022. július 17-én, vasárnap, reggel 6.00 órától este 19.00 óráig:

  1. szavazókör: Régi Művésztelep, Bogdányi út 49. (akadálymentes)
  2. szavazókör: Régi Művésztelep, Bogdányi út 49. (akadálymentes)

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok