loader
VIII. Kamaszfesztivál Szentendrén

VIII. Kamaszfesztivál Szentendrén

A szentendrei Pap-szigeten tartják a VIII. Kamaszfesztvált, idén május 25-től 28-ig.  Az Országos Osztálykirándulás a felső tagozatos és a középiskolás diákok rendezvénye.  A csütörtöktől vasárnapig tartó eseményen változatos programokból válogathatnak a résztvevők. A rendezvényen arra is lehetőségük lesz a fiataloknak, hogy - akár tabunak számító – témákkal kapcsolatos kérdéseiket feltegyék és megvitassák. Erős Antónia újságíró, televíziós műsorvezető, a Kamaszfesztivál nagykövete így nyilatkozott az eseményről:

„Ők igyekeznek foglalkozni a kamaszok lelki életével, nagyon sok előadás van, találkozó, beszélgetések, úgyhogy, a szülők, akik szeretnének többet tudni a kamaszkorról, vagy fiatalok, akik szeretnék megérteni, hogy miért is élik olyan hektikusan az életüket ezekben az években, akkor a Kamaszfesztivál programjaira érdemes elmenni, illetve ellátogatni az oldalaikra”.

A VIII. Kamaszfesztivál programjairól részletes információkat a kamaszfesztival.hu weboldalon olvashatnak.

Erős Antóniát a Korhatártalanul című magazinműsorban Endrei Judit látta vendégül, melyet ma este tekinthetnek meg a Szentendre MA hírmagazin után.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok