loader
V8 Uszoda - gyereknapi kedvezmények május 30-án

V8 Uszoda - gyereknapi kedvezmények május 30-án

Gyereknap alkalmával és az öt és fél hónap bezártság feledtetésére május 30-án 9:00 és 16:00 között a gyerekek (7-14 év) önkormányzati támogatással, ingyenjeggyel és felnőtt családtagjaik (2 fő) 1 100 Ft-os jeggyel (70% kedvezmény) látogathatják az Aquapalace V8 Uszodát és Wellnesst.

Délután 17:00 és 19:30 között minden szentendrei lakos 50%-os kedvezményes, 1600 Ft-os uszoda és wellness jeggyel veheti igénybe az Aquapalace V8 Uszoda és Wellness szolgáltatásait (úszás, élménymedence, szauna).

Az uszoda egy időben maximum 350 főt fogadhat, a felnőtt lakosoknak kötelező a védettségi igazolvány, a lakcímkártya és egy fényképes igazolvány felmutatása.

Az Aquapalace V8 Uszoda és Wellness munkatársai és vezetése mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek, az úszók és rekreációs vendégek biztonságban érezzék magukat, ezért szigorúan elvárjuk a szabályok betartását.

A maszkviselés, kézfertőtlenítés és a másfél méter távolság betartása kötelező az Aquapalace területén (kivéve medencetér)!

Az uszoda kéri, hogy mindenki készítse elő a védettségi igazolványát, lakcímkártyáját és fényképes igazolványát a belépéshez!

 

Forrás: szentendre.hu
Fotó: pixabay.com

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok