loader
Titkárt/titkárnőt keres a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

Titkárt/titkárnőt keres a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

A jogviszony időtartama határozott idejű, illetve heti 40 órás, teljes munkaidőre szóló pozíció. A munkavégzés helye a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár (2000 Szentendre, Pátriárka u. 7.)

A munkakörbe tartozó fontosabb feladatok az igazgató programjainak és megbeszéléseinek szervezése, hagyományos és elektronikus dokumentumokkal kapcsolatos iratkezelési feladatokat ellátása, az intézményvezetéssel kapcsolatos ügyviteli teendők ellátása és teremfoglalásokkal kapcsolatos ügyintézés.  A pályázat elbírálásánál előnyt jelent többi között a felsőfokú végzettség, az irodai titkár vagy irodai asszisztens OKJ-s végzettség és a kulturális intézményben szerzett tapasztalat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 21. A munkakör betöltésének legkorábbi időpontja 2022. szeptember 1. A pályázat kiírással kapcsolatos további információt Tóth-Jávorka Brigitta általános igazgatóhelyettes nyújt a +36304621871-es telefonszámon. A pályázat benyújtásának módja: Fizetési igény megadásával elektronikus úton javorka.brigitta@pmk.hu címre történő megküldéssel.

Az álláshirdetésről, a feltételekről és az elvárásokról bővebben itt olvashatnak.

 

Forrás: https://hbpmk.hu/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok