loader
Tájékoztató az új behajtási engedélyről

Tájékoztató az új behajtási engedélyről

„Új, 2022. július 4-én hatályba lépő behajtási rendeletet fogadott el a képviselő-testület. Az új forgalmi rend október 1-jétől lép érvénybe mely kezeli a korábbi rendeleti hiányosságokat, valamint a lakóövezetekben tapasztalható megnövekedett átmenő forgalom a (11. sz.) Szentendrei út felújítása miatt, beavatkozás nélkül várhatóan tovább romló helyzetét. Az elmúlt évtizedben kiadott Duna-partra vonatkozó engedélyek felülvizsgálata is időszerűvé vált, ezek 2022. szeptember 30-án érvényüket vesztik, az új behajtási engedélyek az új, rugalmasabb szabályozás mentén kerülhetnek kiadásra” – olvasható budakalasz.hu oldalon.

 

Az új behajtási engedély 2022. július 4-től kérelmezhető személyesen, postai úton, ügyfélkapun vagy cégkapun keresztül a Polgármesteri Hivatalnál.

A behajtási rendelet a Duna-part korábban is védett területén nem változtat, ugyanakkor egy új védett területet jelöl ki: a Klenity városrészben a Kántor utcában (Apát utca és Téglási András utca között).

 

A behajtási rendeletről további részleteket az alábbi linken olvashatnak: https://www.budakalasz.hu/tajekoztatas-az-uj-behajtasi-rendeletrol/

 

Forrás: budakalasz.hu

 

 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok