loader
Sport- és szabadidő választó nap a Mentáskertben

Sport- és szabadidő választó nap a Mentáskertben

Idén újra megrendezésre kerül a sport- és szabadidő választó nap a Mentáskertben. - olvasható a budakalasz.hu-n. Még lehet jelentkezni a sport és egyéb foglalkozásvezetőknek a bemutatkozó nyílt napra, ahol a budakalásziaknak regisztrációhoz kötött, ingyenes szűrővizsgálatokra is lehetőség kínálkozik.

Idén másodszorra rendezik meg a Mentáskert szervezői a sport- és különóraválasztó délutánt augusztus 25-én 16 órától, ahol megismerhetik a családok, milyen programot tudnak Budakalászon találni gyermekeiknek, hogy tartalmasan töltsék el délutánjaikat. A program folyamán számos mozgásos, és kreatív programot ismerhetnek meg és választhatnak ki az érdeklődők. A szervezők még várják azoknak a sport és egyéb foglalkozásvezetők jelentkezését, akik szeretnék bemutatni a szolgáltatásukat a városnak. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: utto.vanda@koskarolymh.hu

A sport- és szabadidőválasztó nap folyamán felnőttek számára a Szentendrei Egészségfejlesztési Iroda szűréseket végez 14 – 18 óráig. A szűrővizsgálatokon való részvétel regisztrációhoz kötött, amit IDE kattintva megtehetnek a budakalászi lakcímkártyával rendelkezők.

A hasznos programok mellett természetesen hozzájuthatunk az eddig megszokott módon a házi, adalékanyagoktól mentes minőségi termékekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz Budakalász termelői piacán. Köszönjük, hogy vásárlásukkal támogatják a helyi, környékbeli gazdákat, őstermelőket!

Mindenkit szeretettel várnak!

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok