loader
MÁV-HÉV Zrt. - visszaválthatók a dolgozó- és diákbérletek

MÁV-HÉV Zrt. - visszaválthatók a dolgozó- és diákbérletek

Március 10-ig kell benyújtani a kérelmeket! A COVID-19 világjárvány elleni védekezés részeként március 8-tól digitális oktatásra térnek át az általános iskolák is, illetve azokban az esetekben, ahol ez lehetséges az otthoni munkavégzést ajánlják. Azok, akik a diák- vagy a teljes árú bérletet megvásárolták, ám kiderült, hogy a digitális oktatás illetve az otthoni munkavégzés miatt ezt nem tudják kihasználni, a bérlet visszaválthatják a következő szabályok szerint:

- a 2021. március havi bérlet árának 100%-át,
- a 2021. március első félhavi bérlet árának 100%-át,
- 2021. március 1-je és március 8-a közötti érvényességgel kezdődő, illetve a 2021. március 8-át megelőzően vásárolt, és 2021. március 8-a utáni érvényességgel kezdődő 30 napos bérlet árának 100%-át,
kezelési költség mentesen visszatéríti a MÁV-HÉV Zrt., azoknak, akik az igényt 2021. március 10-ig benyújtják, illetve

- a 2021. március 1. előtt kezdődő érvényességű és a benyújtás idejében még legalább 15 napig érvényes 30 napos bérlet árának 50%-át kezelési költség mentesen visszatérítik.

Azt, hogy hol tudják ezt megtenni, a vásárlás helye határozza meg. BKK automatából vagy pénztárból vett bérlet esetén a BKK pénztárban vagy BKK ügyfélközpontban, a MÁV applikáción keresztül megváltott bérletek esetében pedig elektronikus úton – az utas nevét és a bérletszámot az eszrevetel@mav-start.hu címre megküldve – nyújthatják be a visszatérítési kérelmüket, ez esetben a visszatérítés a vásárláskor használt kártyához kapcsolódó bankszámlára történik.

 

Forrás: MÁV-HÉV Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok