loader
Már lehet pályázni -  Pest Megye Környezetvédelméért Díj

Már lehet pályázni - Pest Megye Környezetvédelméért Díj

Már lehet pályázni a 2008-ban alapított  Pest Megye Környezetvédelméért Díjra. Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megye lakossága, közösségei által az épített és természetes környezet állapotának megóvásáért, jobbításáért és fejlesztéséért tett erőfeszítéseket…” – olvasható a felhívásban. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. október 04. Olvasható a város weboldalán.

A díjat annak a magánszemélynek, közösségnek – jogi személyiséggel rendelkező, ill. nem rendelkező szervezetnek – ítélik oda, akik az épített és természetes környezet állapotának megóvásáért, jobbításáért és fejlesztéséért kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Díjból évente egy adományozható természetes személynek, illetve egy pedig jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező más szervezetnek. Megosztott díjazásra nincs lehetőség.

Mivel évente csak egy-egy díj adható, és több arra érdemes személy és szervezet is lemaradhatott korábban a díjról, az eddig nem nyert pályázatok beadását is ajánlja Pest Megye Közgyűlésének elnöke, Szabó István.

 

Forrás: szentendre.hu

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok