loader
„Karácsonyi kívánság”

„Karácsonyi kívánság”

A Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület kéri, hogy akinek lehetősége van, járuljon hozzá az ajándékukhoz. Az Egyesület közösségi oldalán az alábbi karácsonyi kívánság levél olvasható:

„Kedves támogató és segítő szándékú Angyalok!

Mi, az Árvácskában élő Vahúr nemzetségéből származó négylábúak szólunk most hozzátok!

Tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz a 2022-es év, mind a menhelyek, városok, cégek vagy akár a Ti számotokra is! Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy gondozóink erőn felül próbálnak teljesíteni, figyelnek ránk, gondunkat viselik, új barátokat, társakat menekítenek ki olyan helyekről, amelyek a pokol legmélyebb bugyraival vetekednek…

Szeretnénk megkönnyíteni a velünk való munkát, ebben kérjük most a segítségeteket! Kettő 40 lábas hajózási konténerre lenne szükségünk. Az egyikben melegedőt alakíthatnának ki a fázós társainknak, legyen az idős vagy fiatalabb kutyus, így nem kellene a zord időjárás viszontagságaitól félniük. A másik orvosi szobaként funkcionálna, elkülönítővel, ahol a beteg, frissen műtött lakók lábadozhatnának, míg lecsöpög a felépülésükhöz nélkülözhetetlen infúziójuk. Jelen állás szerint ez összesen 3.000.000.- forintba kerülne. Az ár tartalmazza a közepes állapotú konténereket, azok helyszínre való szállítását, daruzását és az alapok költségeit. Az álmunk a Szentendrei Önkormányzat által igényelt területen épülhet meg. Rettentően hálásak vagyunk ezért a lehetőségért!

Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van, járuljon hozzá az ajándékunkhoz! Annyi mindenben kaptunk már segítséget, ami elsőre nehéznek és lehetetlennek tűnt, aztán együttes erővel valósult meg!

Számlaszámunk: 64700076 - 10006234 Takarékbank Zrt. Takarékszövetkezet

Közlemény rovatba írjátok bele „Karácsonyi kívánság”

Semmi másra nem vágyunk jobban, mint arra, hogy a velünk foglalkozók arcára boldogság és büszkeség üljön ki!  Ez az egyetlen kívánságunk!

Pacsi: Árvácskás Vahúrok”

 

Forrás: Szentendrei Árvácska

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok