loader
Jótékonysági rendezvény a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat javára

Jótékonysági rendezvény a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat javára

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya jótékonysági rendezvényt szervez október 2-án a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárba, a szentendrei telephelyű Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat javára.

A rendezvényen minden az állatokról fog szólni - az érdeklődők találkozhatnak a Szolgálat négylábú kollégáival, Symbával, Pollyval, Tigivel, Szonárral, Lorával és Noxx-al is.

A szervek látványos bemutatókkal készülnek:

- rendőrségi kutyás bemutató
- a Szolgálat mentőeszközeink bemutatása
- katasztrófavédelem bemutatója
- állatvédelmi plakátkiállítás


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az állatok védelmében hosszú évek óta elkötelezetten vállal szerepet. Az Állatok Világnapja alkalmából „Fess, hogy segíthess” elnevezésű felhívásukra pest megyei diákok készítettek festményeket, amelyeket jótékonysági célból felajánlottak a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat részére. A beérkezett képekből művészeti kiállítást szerveznek, ahol a meghívott vendégeknek lehetőségük lesz az Alapítványt támogatni, majd a felajánlott festményekből ajándékba egyet kiválasztani.

A művészeti kiállítást Dr. Hatala József ny. r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elnöke nyitja meg, majd Garay-Nagy Norbert váci festőművész beszédét hallgathatják meg a résztvevők.

A kiállítás mellett az állatvédelemhez kapcsolódó, színes programokkal várják az érdeklődőket. Részletek: 

https://www.facebook.com/events/432335818987389/?ref=newsfeed

 

Forrás: Facebook / Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok