loader
Jelölés - köznevelési és közgyógyászati díjakra

Jelölés - köznevelési és közgyógyászati díjakra


Ismét letehetik voksukat Budakalász kiválóságai mellett, ezúttal a pedagógia és egészségügyi területen. - Olvasható Budakalász Város Hivatalos oldalán.
Budakalász Önkormányzata idén is kiosztja városi díjait: „Budakalász Kiváló Pedagógusa” Díjat, a „Dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért” Díjat valamint a „Budakalászi Polgárok Egészségéért” Díjat. A vészhelyzetre való tekintettel Dr. Göbl Richárd polgármester a határidő meghosszabbításáról rendelkezett, így a jelöléseket mindegyik díjjal kapcsolatban, 2021. április 15-ig várjuk az alábbi adatlap kitöltésével és leadásával.

A jelölőlapot eljuttathatják:
elektronikusan: info@budakalasz.hu e-mail címre vagy postai úton: a Budakalászi Polgármesteri Hivatal (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.) ügyfélszolgálatára az adott díj megnevezésével. A járványhelyzetre való tekintettel kérik, hogy aki csak teheti, ne személyesen, hanem elektronikus vagy postai úton nyújtsa be a jelöléseket. 

„Budakalász Kiváló Pedagógusa” Díj
Erre a díjra azokat jelölhetik, akik kiemelkedő színvonalú oktatói, nevelői munkát végeznek, végeztek és eredményesen járultak hozzá a gyermekek, tanulók képességeinek kibontakoztatásához. A jelöltek foglalkozásukat tekintve lehetnek önkormányzati és állami fenntartásban működő, helyi nevelési, oktatási intézményekben foglalkoztatott óvodapedagógusok, iskolapedagógusok, bölcsődei kisgyermeknevelők, dajkák.

„Dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért” Díj
Szintén az oktatás területéhez kötődik a „Dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért” Díj, amely a pedagógia területén elért eredményeket hivatott méltatni.

A ”Budakalász Kiváló Pedagógusa” Díj és a „Dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért” Díj átadására a városi Pedagógusnapon (június első vasárnapja) kerül majd sor, ha a járványhelyzet alakulása lehetővé teszi.

A „Budakalászi Polgárok Egészségéért” Díj
A „Budakalászi Polgárok Egészségéért” Díjat eredményes orvosi, egészségügyi pályafutás, kiemelkedő közgyógyászati tevékenység elismeréseként adományozzuk. A díj átadására Semmelweis napján (július 1.) kerül majd sor, ha a járványhelyzet alakulása lehetővé teszi.

A városi díjakhoz díszoklevél és emlékérem jár.

Forrás: budakalasz.hu

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok