loader
Helyi építési szabályzat módosítása - várják az észrevételeket

Helyi építési szabályzat módosítása - várják az észrevételeket

2021. április 8-ig nyújthatják be a budakalászi lakosok észrevételeiket a Helyi építési szabályzat módosítása elővásárlási jogok rögzítése érdekében című dokumentumról.

Budakalász Város Önkormányzatának polgármestere a 46/2021 (III.22.) számú határozatával döntött arról, hogy elkészítteti a Helyi építési szabályzat módosítását az önkormányzatot megillető elővásárlási jog megállapítása érdekében.

A Koronavírus járvány terjedése miatt, a budakalászi lakosok egészségének védelme érdekében a személyes részvételt jelentő lakossági fórum helyett az egyeztetés elektronikus úton történik.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165. § (2) bek. b) pontja rögzíti, hogy a „helyi önkormányzat a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a tájékoztatást, a véleménynyilvánítást és az egyeztetést elektronikus úton is lefolytathatja.”

A módosítás véleményezési anyagát megtalálják Budakalász város hivatalos honlapján 2021. március 25-től április 8-ig ezen a linken: velemenyezesi-anyag-hesz-mod-elovasarlasi-jog-2021-03-24.pdf

Írásbeli észrevételeiket 2021. április 8-ig nyújthatják be az alábbi e-mail címre: info@budakalasz.hu

 

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok