Grillszezon a Mentáskertben

Grillszezon a Mentáskertben

Itt a grill- és a lecsószezon! Süssünk minőségi, adalékmentes húsárut! Csütörtöktől egész nyáron vásárolhatunk grillkolbászokat mangalicahúsból és házi szárazkolbászokat a Mentáskertben.

Június 20-án csütörtökön 14 órakor nyit a Mentáskert, Budakalász termelői Piaca, ahova a sok esős nyári nap után végre beköszöntött a grillszezon. A húsos pult árui a Hajta Farmról érkeznek, ahol a nyár folyamán folyamatosan mangalicából készült, juhbélbe töltött grillkolbászokkal (bajor és magyaros, 6000 Ft/kg) bővül a kínálat. A Gál család a legnagyobb gonddal neveli az állatokat szemben a nagyüzemi állattenyésztés gyakorlataival. A Mentáskertben beszerezhetünk a frissen vágott, saját termesztésű kukoricával etetett, háztáji csirkét, különböző füstölt húsokat és több fajta feldolgozott húsárut. Kiemelten ajánljuk lecsóba a mangalica-borjú (70-30%) szárazkolbászukat, valamint a gyerekek kedvencét, a virslit (80% hús, 20% zsiradék) juhbélbe töltve.

A húsáruk mellé ajánljuk a Mentáskert vecsési, roppanós kovászos uborkáját, ami egészen biztos, nem fog csalódást okozni - Olvasható a budakalasz.hu-n

Forrás: budakalasz.hu