loader
Cserehelyiségeket biztosíthat az önkormányzat a civil szervezeteknek

Cserehelyiségeket biztosíthat az önkormányzat a civil szervezeteknek

A belvárosi csatornaberuházás miatt értékesített ingatlanokban ingyen vagy kedvezményesen használhatta a helyiségeket több civilszervezet. Ezekkel a szervezetekkel közösen keres új helyiségeket az önkormányzat. A tervek szerint az érintett szervezetek számára cserehelyiséget biztosít a város. A részletekről a bizottsági megtárgyalást követően várhatóan polgármesteri határozat születik 2021. április 14-én.

A Bogdányi u. 13. szám alatti Péter Pál Alapítvány ingyenes helyiséghasználata megszüntetésre kerül, a helyiséget legkésőbb 2021. április 15-ig visszaadják. Új helyet a Gondozási Központ Sztaravodai út 2. szám alatti épületében, az eddig szolgálati férőhelyként használt tetőtérben biztosít számukra a város, legkésőbb 2021. szeptember 1-től. A jelenleg ott lakó két bérlő a Pannónia utcai óvoda emeletén lévő üres szolgálati férőhelyeken nyer elhelyezést.

A Bükköspart 22. sz. alatt, a régi egészségház épületében eddig helyiséget használó Kőhegy Közhasznú Alapítvány/Vasárnapi merőkanál számára a Paprikabíró u. 14. sz. alatti, nagy parkolónál lévő raktárhelyiségben biztosít cserehelyiséget a város, a döntést követő átköltözéssel.

A Bükköspart 22. sz. alatti épületben (régi egészségház) helyiséget használó Dunakanyar Cserkész Egyesület számára szintén a Paprikabíró u. 14. szám alatti, nagy parkolónál lévő raktárhelyiségben biztosít cserehelyiséget az önkormányzat, a döntést követő átköltözéssel.

 

Forrás: szentendre.hu

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok