loader
Az 5-ös számú háziorvosi körzetben Dr. Sobor Melinda doktornő áll a betegek rendelkezésére

Az 5-ös számú háziorvosi körzetben Dr. Sobor Melinda doktornő áll a betegek rendelkezésére

A tegnapi Képviselő-testületi ülésen egyebek mellett, a képviselők elfogadták az 5-ös számú háziorvosi körzet praxisjogának átadását, ahol Dr. Sobor Melinda doktornő áll a betegek rendelkezésére a jövőben.

 

Dr. Sobor Melinda is részt vett a Képviselő-testület tegnapi tanácskozásán, ahol a városatyák üdvözölték a doktornőt új megbízatásában.

 

" Én itt lakom a III. kerületben és a környéken kerestem háziorvosi praxist. Számomra kapóra jött, mikor Debreceni doktornő hirdetését megláttam - aztán meg is állapodtunk. Én pszichiáter tanoncként kezdtem anno még 2000-ben, amikor végeztem az egyetemen. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kezdtem (OPNI), ami leánykori nevén a Lipót. Engem mindig is vonzott a krónikus gondozás, az, hogy visszajárnak a betegek és látom, hogyan alakul az életük. Ez egyfajta holisztikus szemlélet, mely az ember egészével foglalkozik, a környezetével együtt. Aztán a Phd fokozatom után szerettem volna a klinikai gyakorlatba visszatérni, de az élet úgy hozta, hogy erre csak nemrég tudott sor kerülni."

 

"Igyekszem megszolgálni a belém vetett bizalmat!" - osztotta meg gondolatait Dr. Sobor Melinda doktornő. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok