A vakáció idején módosul a parkolási rend a SPAR építési területén

A vakáció idején módosul a parkolási rend a SPAR építési területén

Kerülő útvonalon lehet megközelíteni a Római temető utca mögött, a VSZ telephelyén kialakított ideiglenes parkolókat, ahonnan csak gyalogosan lehet megközelíteni a HÉV-állomást június 24-e és augusztus 31-e között – tájékoztatnak Szentendre Város hivatalos honlapján.

Az említett időszakban már nem lehet parkolni a leégett áruház területén, valamint az alternatív parkolók megközelítése is változik.

A VSZ telephelyén kialakított ideiglenes parkolóba kerülő útvonalon lehet eljutni, a 11-es út felől érkezőknek pedig a Vasúti villasoron haladva balra, a Szabadkai útra kell kanyarodni, majd onnan ismét csak balra kanyarodva a Római temető úton haladni a forgalom elől lezárt területig, ahol a HÉV sínek mentén visszakanyarodva lehet eljutni a VSZ-telephely mellett kialakított parkolóba. Ezek miatt a VSZ-parkolóból csak gyalogosan lehet eljutni a HÉV-állomáshoz.

A SPAR forgalomterelő táblákkal és molinókkal jelzi a változást. Az érintett területen, különösen a terelőútként kijelölt utcákban arra kell számítani, hogy június 24. és augusztus 31. közötti időszakban a szokásosnál erősebb forgalomra kell számítani.
A balról érkező forgalom láthatósága érdekében a Szabadkai utcából a Vasúti villasorra kanyarodást forgalomtechnikai tükör felszerelésével segíti az önkormányzat.

 

Fotó: szentendre.hu