loader
A Tűzoltó Mikulás és a Manók pontos menetrendje Budakalászon

A Tűzoltó Mikulás és a Manók pontos menetrendje Budakalászon

A Tűzoltó Mikulás és a Manók hat budakalászi helyszínen fognak megállni hosszabb időre felvonulásuk közben, hogy a gyerekek találkozhassanak velük, és megcsodálhassák a feldíszített tűzoltóautót közvetlen közelről – tájékoztatnak a Budakalász Blogol Facebook oldalán. Lehetőség lesz a közös fotózásra, és ha év közben a gyerekek jók voltak és szót fogadtak a szüleiknek, ajándékul mikuláscsomagot kapnak – vagy idén először meglepetésként teljesen más ajándékot is választhatnak.

A felvonulás első állomása a Szentistvántelepi Általános Iskola melletti parkoló lesz. A Tűzoltó Mikulás és a Manók további öt helyszínen fognak megállni (nagyjából 20-25 percre), hogy találkozhassanak a gyerkőcökkel. A Szentistvántelepi Általános Iskola és a Kalász Suli parkolójánál a várakozás ideje alatt forró teát osztanak a Manók segítői.

Megállók helyszínei:

  1. Szentistvántelepi Általános Iskola melletti parkoló, érkezés 16.30-kor
  2. Telepi óvoda előtti parkoló a Mályva utcában
  3. Tanító utca - Jankovics Gyula utcával szembeni park rész az Omszk-tónál
  4. Kalász Suli nagyparkolója (a Felsővár utcával szemben)
  5. Szalonka utcai óvoda parkolója
  6. Patakpart Általános Iskola parkolója

A Tűzoltó Mikulás és a Manók vonulását polgárőr egyesületek segítik, és rendőri felvezetés is lesz az elmúlt évekhez hasonlóan, hogy a gyerekek és az őket kísérő felnőttek biztonságban legyenek. Mindezek ellenére kérik a szülőket, felnőtt kísérőket, hogy fokozottan ügyeljenek a biztonságra várakozás közben.

 

Fotó: Facebook / Budakalász Blogol

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok