A kalásziak idén is féláron mehetnek a Lupára

A kalásziak idén is féláron mehetnek a Lupára

Itt a strandszezon. Egy napfürdős-csobbanós feltöltődésre, családos strandolásra vagy aktív pihenésre a Lupa Strand a legközelebbi lehetőség. A tavalyihoz képest a jegyárak nem emelkedtek, a budakalásziak továbbra is 50 százalékos kedvezménnyel látogathatják a tavat.

Melegszik az idő, a következő napokban 30 foknál magasabb hőmérséklet is várható. A tavalyi jegyárak nem emelkedtek az idei szezonra: 12 év alatt ingyenes a belépés, és ugyanúgy él a kedvezmény a szépkorúak számára is. A 16 óra utáni „sunset” jegy 30% kedvezménnyel vásárolható. Budakalászi lakcímkártyával rendelkezők pedig továbbra is félárú kedvezménnyel juthatnak be a Lupára. A változatos büfékínálatban idén feltűnnek a pénztárcabarát strandételek is.

A Lupa élménykínálata idén is csalogató. A Vidámpart a gyermekes szülők központja, ahol egy sekély vizű partszakasz és – többek között – vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár teszi teljessé a strandélményt. Idén új helyszínen száguldanak és repkednek majd a Lupa vizén a Quadro Watersport különböző járgányai: a vízsugárral felemelkedő Flyboard, vagy a hasonló módon röppenő hátizsák, a Jetpack.  Akinek mindez túl gyors, az benevezhet egy meditatív SUP-ozásra. A homokos strandpályákon pedig ott a strandfoci, strandröplabda, strandkézi. Mindemellett a Lupa-tó Öböl részén egy kedvezményesebb árú strandrész nyújt feltöltődést azoknak, akik a zöld, füves tóparti hangulatot részesítik előnyben.

Továbbra is a kerékpáros megközelítést, illetve a Budakalász HÉV-megállótól a strand bejáratáig közlekedő elektromos kocsikat ajánljuk.

Forrás:budakalasz.hu

Címkék: ,