loader
A Budakalászi Nyitnikék Óvoda zárva lesz 4 hétig

A Budakalászi Nyitnikék Óvoda zárva lesz 4 hétig

Zárva lesz a Budakalászi Nyitnikék Óvoda július 18. és augusztus 12. között. Ez alatt a négy hét alatt is lesz lehetősége a szülőknek az óvodai adminisztrációs ügyek elintézésre, illetve ezidőben a társintézményben, a Telepi Óvodában fogadják majd a gyermekeket.

Az óvoda egész évben nyitva tartó köznevelési intézmény - nincs őszi, téli, tavaszi, sem nyári szünet, az ellátást folyamatosan biztosítani kell a gyermekek számára. A Budakalászi Nyitnikék Óvodában ez alól kivétel 4 hét - július 18. és augusztus 12. között, amiről a fenntartóval kellett egyeztetnie az intézménynek. Grünvald Tímea, a Budakalászi Nyitnikék Óvoda intézményvezetője elmondta, hogy az iskolai szünet beköszöntével az ovisok is kevesebb létszámban vannak jelen, így összevont csoportokkal működik az intézmény. A nyári zárva tartás idejében is biztosítani kell a gyermekek ellátását. Olyan településen, ahol több intézmény van ez megoldható úgy, hogy az óvodák nem egy időben vannak zárva és fogadják egymás lurkóit.  Városunkban a Budakalászi Nyitnikék Óvoda társintézménye, a Telepi Óvoda várja ezidőben a gyerkőcöket. 

A zárva tartás ideje alatt, szükség esetén a Pomázi úti épületben július 18-án és augusztus 1-jén, a Szalonka utcai Tagóvodában július 25-én és augusztus 8-án fogadják a szülőket hétfőnként 8-és 12 óra között. Grünvald Tímea hozzátette, hogy ez alatt a 4 hét alatt ritkán fordul elő adminisztrációs ügyintézés – leggyakrabban óvodalátogatási igazolás miatt, vagy étkezéssel kapcsolatos információkért keresik fel őket.

Augusztusban végzik el a szükséges háttérmunkálatokat, hogy szeptembertől megkezdjék a 2022/2023-as nevelési évet az intézményben. Grünvald Tímea szeretné, ha a következő óvodai nevelési év normál ütemben, a megszokottak szerint működne.

A zárva tartás ideje alatt az elérhető kollégák és telefonszámuk a Budakalászi Nyitnikék Óvoda honlapján megtalálható.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok