loader
Téli alkotó pályázat

Téli alkotó pályázat

A Duna Menti Regionális Vízművek Zrt. a VÍZ KINCS, „Víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás a DMRV Zrt. területén” című, KEHOP-2.1.7-19-2019-00021 azonosítószámú projekthez kapcsolódóan, TÉLI ALKOTÓ PÁLYÁZATOT hirdet a DMRV Zrt. szolgáltatási területén élő óvodások és általános iskolai alsó tagozatos tanulók részére.

Az alkotások bármely technikával készülhetnek, (szabadkézi rajz, festmény, akvarell, montázs, kollázs stb. vagy ezek kombinációja, de digitális rajz is készíthető), maximum A/3-as méretben.

A pályázat témája: A víz és a négy évszak.

A pályázat keretében csak egyéni alkotásokat lehet benyújtani. A pályamunkákon kérik a hátsó oldalon feltüntetni az alkotó nevét, címét, életkorát. Pályázat benyújtása csak a kitöltött „Jelentkezési lap” együttes megküldésével történhet!

A pályamunkák közül az óvodás és az alsó tagozatos kategóriában külön történik az elbírálás. A legjobb első három helyezett meglepetés ajándékot kap, az első 10 legjobb pályaművet pedig egyéb ajándékkal jutalmazzuk. A díjazott munkákat a DMRV Zrt. felhasználhatja. A beérkezett alkotásokat a kiíró nem juttattja vissza a pályázó részére az elbírálást követően. A pályaművek elbírálását a DMRV Zrt. és a „VÍZ KINCS” Projekt szakemberei végzik.

A beérkezett rajzokból kiállítást rendeznek a DMRV ügyfélszolgálatain, valamint megjelentetik honlapjukon és Facebook oldalukon is. A pályázók a beküldéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkotásokat a DMRV Zrt. saját kommunikációs céljaira szabadon felhasználja, illetve az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatót elfogadja. A pályázathoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató itt olvasható:

https://www.dmrvzrt.hu/hu/kehop/szemleletformalas?page=news

 

Beküldési határidő: 2021. december 20.

Eredményhirdetés: 2022. január 10.

Postacím: DMRV Zrt., 2601 Vác, Pf. 96.

A borítékra írják rá: „Téli alkotó pályázat – KEHOP-2.1.7-19-2019-00021”

A pályázatról bővebb felvilágosítás kérhető a (06-20)474-0312-es telefonszámon Tóth Péter projekt szakmai vezetőtől.

Forrás: DMRV Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok