loader
Társas vadászatok a környéken

Társas vadászatok a környéken

A társas vadászatok helyszíne időjárásfüggő, gyakran a vadászat előtti napokon derül ki, ezért a Pilisi Parkerdő Zrt. kéri az erdőbe indulókat, legyenek szívesek a vadászatok előtti napokon figyelemmel kísérni a www.parkerdo.hu oldalt a pontos helyszínek és időpontok miatt, olvasható a weboldalon.

A késő őszi és téli vaddisznó hajtóvadászatok a legalkalmasabbak a vadállomány szinten tartására, szabályozására. Február végéig rendszeresen folynak a vadászatok, melyre az előkészületeket már hónapokkal korábban megtették az erdészetek. Nagy figyelmet fordítottak arra, hogy lehetőleg a kirándulni vágyók által leginkább kedvelt turista utakat ne zavarja a vadászat. Természetesen egyes esetekben egy-egy út és terület rövidebb-hosszabb ideig történő lezárása elkerülhetetlen.
Fontos, hogy a kirándulók a szakemberek útmutatását elfogadják, és kellő türelmet tanúsítsanak, ellenkező esetben veszélyeztetik a hosszas és bonyolult szervezést, előkészítést igényelő feladat végrehajtását. 


tel: 06-26-598-080
2016. december 13.
A Szentendrei Erdészetnél a Tahitótfalu - Tahi-Kalicsa; Tahitótfalu - Kenézakla; Dunabogdány - Hentes oldal területeken a jelzett időpontban az erdő látogatása nem lehetséges 7:00 - 17:00 közötti időszakban.
 
2016. december 14.
A Szentendrei Erdészetnél a Visegrád - Disznósrét; Szarvaslyuk; Surján-völgy területeken a jelzett időpontban az erdő látogatása nem lehetséges 7:00 - 17:00 közötti időszakban.
 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok