loader
SZERDA ESTE ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK A MAGYAR KÖZÚT ONLINE ÚTINFORM SZOLGÁLTATÁSAI

SZERDA ESTE ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK A MAGYAR KÖZÚT ONLINE ÚTINFORM SZOLGÁLTATÁSAI

Szerda este, 2019. október 16-án 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem. 

A tervezett karbantartás a www.utinform.hu weboldal és a kapcsolódó informatikai rendszerek teljes felületét érinti, így például nem lesznek elérhetőek a közúti kameraképek sem a jelzett időszakban. Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon.

A frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a www.kozut.hu oldal is, és az ezen keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, a www.uvreoffice.kozut.hu, amin keresztül útvonalengedélyek kérhetőek, illetve a KIRA közlekedési információs rendszer és adatbázis is.

A rendszerfrissítés ideje alatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érdeklődők és a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Kép forrása: internet

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok