loader
Jótékonysági kerékpáros körtúra a Szentendrei-szigeten

Jótékonysági kerékpáros körtúra a Szentendrei-szigeten

Másodszor rendezik meg a Rotary Grande Kerékpáros Napot 2021. október 9-én szombaton, a Szentendrei-szigeten. A kerékpáros körtúra jótékony célú, bevételeit teljes egészében a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény javára ajánlják fel.

A Rotary Grande egy kerékpáros körtúra a Szentendrei-szigeten, melyet a szigetet körülölelő városok Rotary Klubjai szerveznek jótékonysági céllal, évente kétszer. 

A túra körtúra, az A kör kb. 30 km. Lehetőség van több ponton is csatlakozni. A túra Szigetmonostor településről indul, és ott is zárul. A túra útvonala részben műúton, részben szilárd burkolatú töltésen, részben földes/salakos úton halad. A túra végén meleg étellel várnak minden résztvevőt.

Egy hosszabb, kb. 50 km-es variánsra is lehetőség van (B kör), mely kitérőt tartalmaz Tahitótfalutól Kisoroszig és vissza. A szigetcsúcs megtekintése külön élmény, lenyűgöző a látvány.

A túra célja a jótékonyságon kívül, a barátság ápolása, az egészségvédelem és a környezetvédelem fontosságára való felhívás, valamint a táj kivételes szépségeire való felhívás.

A túrán 10 éves kortól bárki részt vehet. 10-14 éves kor között csak szülői felügyelettel.

Fedezd fel a szigetet, élvezd és szeresd a természetet!

További részletek, program, videó és fotók az első Rotary Grande rendezvényről »»»
Facebook-esemény »»»

Szervezők: Rotary Club Szentendre, Rotary Club Vác, Rotary Club Göd, Rotary Club Dunakeszi.

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok