loader
Forgatás Szentendrén

Forgatás Szentendrén

Szentendrei helyszíneken forgatja a Pepe’s Bar sorozat magyar adaptációjának több részletét A TV2. A forgatásra augusztus 18. és október 27. között több napon, a belváros különböző helyszínein kerül sor. A forgatócsoport mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkisebb zavart okozza a város életében.  A forgatási helyszínekről, a forgalomkorlátozással kapcsolatos tudnivalókról, a pontos időpontról a forgatócsoport szórólapon értesíti a környéken lakókat, valamint az önkormányzat online felületein tájékozódhatnak.

Az augusztusi forgatási helyszínek és időpontok: Az Alkotmány utca 3–14 és Hunyadi utca 3–5 számú házak közötti szakaszon augusztus 18-án szerdán, 19-én csütörtökön, valamint 24-én, kedden; A Rab Ráby téren pedig augusztus 19-én, csütörtökön.

A forgatási napokon az érintett utcaszakaszokon autóval várakozni nem lehet. A használati időszak alatt különböző technikai és filmes járművek parkolása, filmtechnikai felszerelések és berendezési kellékek deponálásával járó filmforgatás történik majd az említett területeken. A forgatócsoport a forgalmat időnként néhány percre, a felvételek idejére, megállítja.

A stáb mindent megtesz annak érdekében, hogy az érintett területek közelében lakók számára tevékenysége a lehető legkisebb zavart okozza, külön odafigyelve, hogy a lakóépületekbe, intézményekbe és üzlethelyiségekbe a ki- és bejárás zavartalan és biztosított legyen.

Az esetleges kellemetlenségekért a szentendreiek elnézését kéri, és előre is köszöni a megértésüket, segítségüket.

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok