loader
DMRV Zrt. - Karbantartás

DMRV Zrt. - Karbantartás

Nem lesz víz Szentendre több területén az ivóvíz-közműhálózat karbantartási, felújítási munkái miatt 2021. május 12-én, szerdán 8 és 15 óra között. A vízhiány a Rákóczi F. u.–Bogdányi u. és keresztutcái, a Bükkös part u.– Dunakanyar krt., valamint a Vasúti Villasor–Acél u.– Dunakanyar körút által határolt területeket érinti. - Olvasható a város weboldalán.

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. kéri, hogy gondoskodjanak a háztartásához elegendő vízmennyiség tárolásáról. A karbantartás idején az érintett területeken kihelyezett, illetve mozgó lajtkocsikkal biztosítják az ideiglenes vízellátást.

A karbantartási munkák ideje alatt – annak érdekében, hogy ne jusson a lerakódott üledék a felhasználói hálózatba –, a szolgáltató kéri, hogy a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) tartsák zárva.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető, ami az egészségre ártalmatlan – olvasható a DMRV tájékoztató levelében.

 

Forrás: szentendre.hu

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok