loader
 Mindhárman tagadják bűnösségüket az Újpesti luxusautó-kereskedő megölésével vádolt férfiak

Mindhárman tagadják bűnösségüket az Újpesti luxusautó-kereskedő megölésével vádolt férfiak

Megkezdődött az előkészületi üléssel a Fővárosi Törvényszéken annak a három férfinak a büntetőpere, akiket azzal vádolnak, hogy tavaly május elején Szentendrére csaltak majd megöltek egy 47 éves Újpesti luxusautó- kereskedőt.

Az ügyész életfogytiglan büntetést kér a főbűnösre, előre kitervelten aljas indokból elkövetett emberölés miatt. Cinkostársaira határozott időtartamú büntetést indítványozott. A korábbiakkal ellentétben egyikük sem vallotta magát bűnösnek és mivel nem mondtak le a tárgyaláshoz való jogukról sem, ezért a bíróság tárgyalásra tűzte az ügyet.

Az autókereskedő többször próbálta visszakérni pénzét, azonban a kölcsönt kérő férfi nem adta vissza, majd két társával elhatározta, hogy megöli a kereskedőt így szabadulva az adósságtól. Beszereztek egy drótkötelet és Szentendre külterületén előre megásták a sírt.

Tavaly május 6-án az első és másodrendű vádlott kocsival Újpestről Szentendrére vitte a vállalkozót, hogy majd ott visszakapja a pénzét, de útközben az elsőrendű vádlott hátulról egy drótkötél segítségével megfojtotta a férfit. Eközben a harmadik társuk Szentendrén várakozott a kiásott gödörnél. Mielőtt elásták elvették az áldozat készpénzét, óráját és nyakláncát.

A következő tárgyalás február 17-én lesz.

Forrás: budapestkornyeke.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok