loader
Utolsó alkalom: Szív-és érrendszeri klub

Utolsó alkalom: Szív-és érrendszeri klub

Harmadik, és egyben az utolsó alkalommal tartják meg a Szív-és érrendszeri Klubot kedden, 17 óra 30 perctől a Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda szentendrei székhelyén, a Dunakanyar körút 14-es szám alatt lévő teremben. 

Az EFI által elindított Klubbon július 28-án vehettek először részt az érdeklődők limitált számban a koronavírus járványra való tekintettel. Ekkor az Iroda vezetője, Huszárné Kürti Éva, valamint a szentendrei háziorvos, Dr. Szente Szilvia tartott előadást.

A programsorozat augusztus 4-én folytatódott, amikor Dr. Sikter András kardiológus, belgyógyász beszélt a stressz szerepéről az érelmeszesedésben és a szívrohamban; mindezt a legújabb kutatások tükrében vázolta fel. 

A harmadik alkalmat, augusztus 11-én, a megszokott időpontban, este fél 6-tól tartják meg az Egészségfejlesztési Iroda termében. Ezen az alkalmon Miháldy Kinga, dietetikus előadását hallgathatja meg a közönség. Prezentációját "A táplálkozási tudnivalók szív-és érrendszeri betegségekkel küzdők számára" címmel tartja meg. Majd egy pszichológus szemszögéből hallgathatják meg az aktuálisan felvetett problémát az érdeklődők. Horváth Judit a szív- és érrendszeri betegségek és a mentális egészség kapcsolatáról, összefüggéseiről számol be a nézőknek.

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok